Covid 19 maatregelen tot 20 Oktober

Voor het bezoeken van het Veteranen Ontmoetings Centrum geldt vanaf morgen een bezoekers aantal van 30 personen. Houd u aan de adviezen!!! Bent u ziek blijf dan thuis op de locatie houd u zich aan de gestelde richtlijnen.

Alle maatregelen tot 20 oktober op rij:

– Horeca in hele land om 22.00 uur dicht, vanaf 21.00 uur niemand meer naar binnen. Registratie wordt er verplicht.-In de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag wordt geadviseerd een mondkapje te dragen in winkels

.-Er wordt geen publiek meer toegestaan bij sportevenementen, ook niet in de amateursport. Kantines gaan dicht.

-Ook wordt thuiswerken weer de norm, ‘tenzij het echt niet anders kan’. Thuiswerken gaat strikter gehandhaafd worden. Werkgevers die toch mensen naar kantoor halen, kunnen ‘aangesproken worden’, of zelfs tijdelijk op slot gedaan worden als ze een brandhaard blijken.

– In de supermarkten wordt een winkelwagentje verplicht. Ook komen er speciale tijdstippen voor kwetsbaren om te kunnen winkelen.

– Bezoek thuis wordt maximaal 3 personen, kinderen tot 13 jaar niet meegerekend. In publieke ruimtes binnen maximaal 30 personen, naast personeel. In buitenlucht groepen van 40 maximaal toegestaan. Uitzonderingen zijn onder meer demonstraties, grote pretparken, musea, scholen en uitvaarten.